Enhedslisten Fredericia sender økonomisk støtte til aktion

Vi skal stoppe med at bruge kul! Socialistisk Ungdomsfront, KlimaaktionDK og Klimakollektivet arrangerer d. 25.-29. i denne måned deltagelse i en masseaktion for skov og mod brunkul ved den vesttyske skov Hambacher, som er en af Europas ældste skove. Ikke desto mindre er den truet af rydning til fordel for udvidelse af en nærliggende kulmine. Minen, der ejes af det tyske firma RWE, truer også med at udsætte befolkningen i en række lokale landsbyer.

Enhedslisten og SUF har allerede støttet med store beløb (hhv. 35.000 og 60.000 kr.). Men for 15.000 kr. ekstra, vil langt flere kunne komme med til aktionen. Derfor sender Enhedslisten Fredericia 500 kr. afsted til aktivisterne og opfordrer andre lokalgrupper (også fra andre partier) til også at støtte.

”Des flere aktivister der kan mobiliseres, des stærkere står vi i opbygningen af en aktivistisk bevægelse mod klimaforandringer i Danmark. En bevægelse, der kan blive meget vigtig i de kommende år, hvor yderligere rørledninger og klimaskadelig infrastruktur er planlagt i Danmark og de omkringliggende lande. Vores til støtte til bevægelsen er afgørende og det er ikke et øjeblik for sent at vi engagerer os”, udtaler Enhedslistens Fredericias bestyrelsesmedlem og skovarbejder Marc Hast Knudsen.

Vil du også bidrage, så kan beløb indbetales på konto: 5322-0245597 – mrk “Klimabus”.

Hvis det ender med, at der er et overskud på aktiviteterne vil pengene ene og alene blive brugt til klima-aktivisme, på forsvaret af naturen og modstanden mod fossile brændstoffer, lover folkene bag mobiliseringen.

Vi du med til aktionen d, 25.-29. oktober, så læs mere her.