Andreas Bjerring Tobiassen

Andreas Bjerring Tobiassen er 36 år og kandidat nr. 5 på listen:

Jeg er 36 år og arbejder som skole- og fritidspædagog i Ullerup Bæk distriktet. Jeg elsker at arbejde med mennesker, hvorfor jeg både arbejder i skolen, i klubben og samtidig med børnene i Sønderparken om aftenen også. Sønderparken betyder meget for mig, da jeg er vokset op der. Jeg bor også i Vestbyen med mine to drenge og min hustru.

Jeg har været politisk aktiv, siden mine tidligere teenageår. Først i forskellige ungdomsorganisationer, hvor vi lavede demonstrationer og aktioner, som passede til mit behov med lidt fart på. Jeg har været meget aktiv i kampen imod den fremadstormende racisme i midten af 00erne, men efter jeg blev ”voksen” var det logisk at forlænge det arbejde videre i Enhedslisten, hvor jeg har været medlem af bestyrelsen i godt 5 år.

Jeg elsker det politiske spil, men det der virkeligt motiverer mig er den indflydelse, jeg får, når jeg arbejder politisk. Jeg brænder for børn og unge og ikke mindst fritidsområdet, og når jeg kan arbejde for mine mærkesager gennem politisk arbejde, så giver det hele mening for mig.