Skøn aften: Enhedslistens sommerfest med både nye og velkendte ansigter

Sidst på eftermiddagen lørdag d. 17. august samledes omkring 20 medlemmer og en god håndfuld børn ved Madsbyparkens Hus 1. Der var en fornøjelse af se både velkendte ansigter og nye medlemmer. Det ellers ustadige vejr tog en tiltrængt pause og lod solen få den vejrmæssige hovedrolle under arrangementet.

Efter en kort og uformel velkomst blev der grillet og sat en lille buffet af tilbehør frem, mens børnene legede i Madsbyparkens nye klatre-område og kørte i mooncars.

Efter maden var der et oplæg om globalisering v. hovedbestyrelsesmedlem Anne Hegelund. Der blev debatteret vidt og bredt om de mange aspekter i globalisering og især EU blev et centralt omdrejningspunkt.

Globalisering er hovedtemaet på Enhedslistens årsmøde til oktober og efter debatten var der delegeretvalg til netop årsmødet. I år sender Enhedslisten Fredericia Kirsten og Rasmus af sted med stemmeret og Martina kommer med som suppleant, mens Henning er 2. suppleant og sendes afsted i tilfælde af sygdom eller lign. Det er dermed en rigtig god blanding af “garvede” og nye medlemmer og der var stor tilfredshed med valget, som blev fulgt op af klapsalver.

Imens børnene legede videre og nye venskaber opstod i legeparken, kastede de voksne sig over “debatten fra helvede”, som var aftenens underholdning. Her blev der leget med stereotyper og afprøvet grænser – og grint!

Tak for en hyggelig aften med lækker mad, gode debatter og høje grin.

Har du lyst til at være med i fællesskabet? Meld dig ind i Enhedslisten her!