Indsamling til Venligboerne firedoblet

Som prikken over i´et, efter en vellykket manifestation mod Stram Kurs og Rasmus Paludans had-turné, er det lykkedes Enhedslisten at få samlet 1500 kr. ind til Venligboernes Café i Fredericia.

Læs mere om ideen bag indsamlingen her.

Enhedslistens udsendte fik skønnet 75 krænkende ord, da Rasmus Paludan besøgte Korskærparken i søndags. Det var heldigvis svært at vurdere præcist, da mange fremmødte overdøvede had-talen med latter og et rungende ”byen for alle”, som de fremmødte gentog igen og igen.

Samlet set betyder det, at der blev doneret 20 kr. pr. ord, hvilket er fire gange så meget, som Enhedslisten først udmeldte, at vi ville donere pr ord.

På den måde har vi fået vendt en masse hadefulde ytringer, til noget konstruktivt og værdifuldt, som vil komme en masse mennesker til gode og sprede glæde.

Enhedslisten vil gerne benytte lejligheden til at sige tak til de mange mennesker som mødte op i søndags. I fik vist, at vi er – og vil kæmpe for fortsat at være – byen for alle!

 

Har du også fået lyst til at donere penge til Venligboerne, kan du sende penge via mobile pay til Anja fra Venligboerne på 28 12 84 80. Skriv ”Til Venligboerne”.